Servei tècnic especializat

En qualsevol moment, a qualsevol lloc

El nostre ampli equip de professionals qualificats i especialitzats (elèctrics, mecànics i programadors) componen el Servei d'Assistència Tècnica, a través del qual cobrim tot Espanya i la resta de països. Comptem també amb la col·laboració directa dels nostres representants.

Disposem de plans de manteniment preventius de les nostres màquines i línies així com de plans de formació d'operaris, assegurant així el correcte funcionament dels equips i la tranquil·litat de client.

Departament d'enginyeria / I+D+i

Innovem per tu

Tots els nostres productes són dissenyats íntegrament per personal de RM SERTEC IBÉRICA, sent el nostre departament d'enginyeria el responsable de el disseny de maquinària i de línies de producció. D'aquesta manera podem adaptar els nostres productes a les necessitats dels clients, oferint un elevat grau de flexibilitat i experiència.

L'equip de I+D+i és el responsable d'identificar i aplicar a la nostra maquinària els darrers avenços tecnològics, els quals ens permeten ser referents en el sector pel que fa a qualitat, eficiència, seguretat i higiene.

El nostre objectiu és maximitzar el nivell de satisfacció dels nostres clients, els quals obtenen productes alimentaris d'alta qualitat, econòmicament rendibles i respectuosos amb el medi ambient.

Servei de recanvis

Operativitat sense interrupcions

Amb l'objectiu de minimitzar els temps de parada dels equips dels nostres clients, RM SERTEC IBERICA compta amb un magatzem que gestiona referències d'alta rotació per a lliuraments a 24 hores per a materials en estoc i amb servei exprés per a urgències.

Addicionalment, juntament amb la informació tècnica de la màquina proporcionem un llistat de recanvis aconsellats a raó de les hores de treball dels equips.

SOLICITAR INFORMACIÓ