LÍNIA MULTIPRODUCTE - COMPTAR I PESAR

LÍNIES AUTOMATITZADES

SOL·LICITAR UN PRESSUPOST
SOLICITAR INFORMACIÓ

DESCRIPCIÓ

Línia modular de càrrega semiautomàtica de productes en safates, caixes i / o bosses per volum, per pes i / o per unitats conjuntament. Aquesta línia està dissenyada per manipular lots de diferents productes i pesos així com per a la dosificació i recompte d'unitats de producte. Solució personalitzada gràcies al nostre disseny modular el qual s'adapta a les necessitats de cada client en unitats de safates o lots per minut.

Mitjançant l'ús de les conegudes tècniques de pesatge i de comptatge, la línia de dosificat rebutja el sobre pes i garanteix la fiabilitat dels diferents lots a realitzar amb el seu pesatge en les diferents fases de l'procés. Garantim sempre estar en les condicions òptimes de lliurament del producte final tant en pes com a unitats de producte per envàs.

Disseny molt pràctic que ens permet, un cop finalitzada la jornada de treball i sense el desmuntatge de cap peça de les màquines, la seva posterior neteja i higienització. Sense peces soltes.

 

Millor control durant el procés

Les solucions de funcionament i programació aplicades amb el nostre propi Software, els permetrà supervisar i controlar tots els passos i punts d'el procés de producció: des de la dosificació de la safata fins a la sortida de la safata a la part final, anterior a l'entrada de la màquina envasadora o tancadora.

La traçabilitat està en primera línia de la seguretat alimentària. El nostre sistema de traçabilitat es pot integrar en cada pas de l'processament, per millorar l'eficàcia i el control de producció mitjançant l'automatització dels processos.

El nostre propi Programari ens permetrà adaptar-nos en tot moment a les seves necessitats de reformes, modificacions o ampliacions de zones d'ompliment, pesat, recompte, així com l'obtenció de les dades que vostès necessitin per a la seva anàlisi i control.

CARACTERÍSTIQUES

  • Línia amb l'aplicació de la tecnologia 4.0.
  • Control dels lots o envasos en diferents zones de l'procés i en temps real.
  • Supervisió en temps real que ens permet actuar amb rapidesa i reduir el sobre pes o el nombre d'unitats si aquests no són correctes.
  • Emmagatzematge d'informació d'envasos / lots perquè el seu client pugui verificar els resultats de cada lot o safata.
  • Informes i anàlisi de l'historial dels envasos processats, pesos, unitats i anomalies.
  • Traçabilitat integrada gràcies a l'aportació de dades.